OM OSS

Exclusive Bicycles drivs sedan 2020 av Lepidus Cycling AB, grundat av den tidigare proffscyklisten och entreprenören inom cykelbranschen Anders Grönqvist.

Visionen har alltid varit att skapa en plats på cykelmarknaden med kvalitativa cykelprodukter och tjänster som bär en kittlande historia med sig, oavsett det är en direkt koppling till företaget och dess grundare, eller har en i cykelbranschen historia värd att berättas.

Vi drömmer även om att vara en branschaktör som går i bräschen för att utveckla Svensk Cykelsport och att idrotten är vår främsta plattform för att synas och nå våra målgrupper. Vi tycker och är övertygad om att idrotten är den plats i samhället som bäst tar hand om våra unga medborgare som skapar både fysiska och psykiska förutsättningar för ett välmående samhälle.

Vi befinner oss just nu i ett kritiskt skede för bolagets framtid men fortsätter enträget dag för dag i en kamp om att överleva. Hittills har kampen gått helt ok men vi har långt kvar för att nå stabilitet i bolaget och för e-handeln. Även om vi har det tufft så är köpen trygga på vår hemsida. Användarvillkoren uppdateras löpande om större skillnader i situationen sker och ångerrätter och returer efterlevs där vi fortsatt kan erbjuda 30dagars ångerrätt med full återbetalning eller rätt att byta sina produkter.